Een nieuw programma

Ik ben inmiddels al een tijdje actief op instagram. Hier deel ik inspiratie, motivatie en tips om ook een gezonde relatie met eten te krijgen.

Maar ik merk dat er behoefte is aan meer. Ik krijg veel vragen van vrouwen (en af en toe ook mannen) of ik hen verder kan helpen. Vragen over hoe ook zij een gezonde relatie met eten kunnen krijgen. Stuk voor stuk logische en begrijpelijke vragen. Die ikzelf ook had toen ik nog worstelde met mijn relatie met eten.

Maar inmiddels worstel ik niet meer. Ik heb die gezonde relatie met eten. En ik weet ook hoe jij die kan krijgen.

Er is alleen 1 probleem:

Ik kan die hulp niet bieden via een privéberichtje op Instagram. Frustrerend. Zowel voor hen als voor mij.

Want ik wil dolgraag hulp bieden. Omdat ik nog heel goed weet hoe die strijd met eten voelde. Omdat ik nog heel goed weet hoe machteloos het leek. En omdat ik heel goed weet hoe het voelt om eindelijk wél die gezonde relatie met eten te hebben.

Dat gevoel is magisch. Dat klinkt zweverig. En daar ben ik als nuchtere Hollander allergisch voor. Maar het is echt zo! Als ik terugdenk aan de tijd dat ik een enorme strijd met eten had en ik kijk hoe die relatie met eten nu is, dan is dat een wereld van verschil.

Wat zeg ik? Het is een heelal van een verschil.

En ik wil dat jij dat ook gaat ervaren. Daarom ben ik as we speak (oke nu ben ik dit artikel aan het schrijven maar hierna ga ik weer verder) bezig met het maken van een online programma. Een online programma waarin ik jou alle kennis, inzichten, motivatie en hulp bied die ik maar te bieden heb.

Allemaal met het doel om jou dit te kunnen laten zeggen:

“Ik heb een geweldige relatie met eten. Ik geniet zonder schuldgevoel. En ik ervaar de rust waar ik al zo lang naar op zoek was”

Dat zou geweldig zijn hè?

Dat dacht ik dus ook. En daarom is dit mijn missie. Hier werk ik iedere dag voor. Ik wil het programma dit jaar (2021) af hebben.

Wil jij als 1e op de hoogte zijn als het programma af is? Meld je dan aan voor het gratis E-book. Dan kan je alvast de eerste 5 stappen naar een gezonde relatie zetten. En sta je automatisch op de mailinglijst. Als het programma gelanceerd wordt, stuur ik je een mail (maar verder mail ik niet. Dus wees niet bang voor spamberichtjes)

Mocht je nog vragen, opmerkingen en/of suggesties hebben voor het programma: stuur dan een berichtje naar vera@gezondebalans.nl. Leuk om van je te horen 🙂

Wil je een gezonde relatie met eten?

Klaar met die eeuwige strijd rondom eten? Klaar met die schuldgevoelens als je wat lekkers eet? Klaar met die alles-of-niets mentaliteit?

Dan is dit gratis E-book voor jou!