Over mij

Hoi, ik ben Vera. De persoon achter Gezonde Balans. En ik help jou om een gezonde relatie met eten te krijgen!

Nu vraag je je misschien gelijk af hoe ik dat dan kan doen.

Nou: ten eerste heb ikzelf een onstuimige en ongezonde relatie met eten gehad. Ik heb zowel onder- als overgewicht gehad. Hier lees je daar meer over. En als je meer wilt weten over mijn eetbuien en hoe ik daar vanaf kwam, klik dan hier

Ik weet dus als geen ander hoe het is om een ongezonde relatie met eten te hebben. Ik weet hoe het is als je leven erdoor beheerst wordt. Ik weet hoe het is als je radeloos bent. Ik weet hoe het is om eetbuien te hebben. Ik weet hoe het is om altijd maar die strijd aan te moeten gaan. Om vervolgens vroeg of laat toch weer te verliezen. Ik weet hoe het is als je enorm onzeker bent. Ontevreden bent over je spiegelbeeld. En er zelfs om kan janken. Ik weet het.

En weet je wat ik nog meer weet? Hoe het is om dat allemaal niet meer te hebben.

Daarom ben ik ook Gezonde Balans begonnen. Ik wil jou helpen om datzelfde te kunnen zeggen. Ik wil jou helpen zodat jij ook straks kan zeggen:

Ik heb een gezonde en relaxte relatie met eten. Ik ben blij met mezelf en met wie ik ben. En ik hou van mijn lichaam.

Wat kenmerkt mij?

Ik ben positief, heb een droge humor, ben behoorlijk onhandig (wat ook weer hilarische situaties oplevert) en ik ben hartstikke nuchter. Chakra’s, healing en de kracht van edelstenen: ik heb er niets mee.

Waar ik wel wat mee heb, is een concrete aanpak. Stappen zetten. Werken aan je mindset. Waar ik wel wat mee heb, is het loslaten van alle regels en restricties. Stoppen met calorie├źn of punten tellen. Alles mogen van jezelf. En leren luisteren naar je gevoel. Eten wat je lekker vindt. Gezonde gewoontes opbouwen. En jezelf waardevol vinden. Daar heb ik wat mee.

Jij ook?

Download dan het gratis E-book en zet de eerste 5 stappen naar een gezonde relatie met eten. Dan sta je ook gelijk op mijn mailinglijst. En als mijn online programma (waarin ik jou help naar die gezonde en relaxte relatie met eten) af is, ben je gelijk als 1e op de hoogte.